Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα αλλαγής προϊόντων με άλλα ίσης αξίας, εφόσον αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους.

Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με την οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν φθαρεί, καταστραφεί ή τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την επιστροφή των προϊόντων πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με το lyxnoc.gr μέσω αποστολής σχετικού e-mail στο info@lyxnoc.gr.

Σε περιπτώσεις υπαναχώρησης ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει το κόστος μεταφοράς του προϊόντος για την επιστροφή του. Υπαναχώρηση είναι το δικαίωμα που έχει ο καταναλωτής να επιστρέψει το προϊόν, εάν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξει γνώμη, χωρίς την υποχρέωση γνωστοποίησης του λόγου της επιστροφής, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Το μόνο που πρέπει να κάνει ο πελάτης είναι να καλέσει την εταιρία Courier που παρέδωσε το δέμα, να παραδώσει το δέμα που παρέλαβε με την απόδειξη αγοράς και να σταλεί με ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ στη παρακάτω διεύθυνση :ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, Μεσσηνίας 9, Γαλάτσι Αττικής, ΤΚ: 11147.

Σημ.: Από το δικαίωμα υπαναχώρησης εξαιρούνται τα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί κατά ειδική παραγγελία.

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του προϊόντος.

Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από το lyxnoc.gr.

Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν και θέλετε να την ακυρώσετε μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail ακύρωσης στο info@lyxnoc.gr με τα στοιχεία της παραγγελίας χωρίς να χρειάζεται να αναφέρετε τους λόγους ακύρωσης της παραγγελίας ή να μας καλέσετε στο 2102224222.

Σε περίπτωση που έχει αποσταλεί το προϊόν και πάλι μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία στέλνοντας e-mail στο info@lyxnoc.gr με τα στοιχεία της παραγγελίας ή να μας καλέσετε στο 2102224222. Στην περίπτωση αυτή αναλαμβάνει ο πελάτης το κόστος μεταφορικών αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας.