Τρόποι Πληρωμής

Για τις OnLine αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

1. Με αντικαταβολή

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω εταιρείας Courier και εξοφλείτε το αντίτιμο στον υπάλληλο τη στιγμή της παραλαβής. Η εταιρία μας συνεργάζεται για τις αποστολές των προϊόντων με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Η πληρωμή με αντικαταβολή αποτελεί τον ασφαλέστερο τρόπο εξόφλησης για τον πελάτη καθώς διασφαλίζεται τόσο η παραλαβή του προϊόντος όσο και η πληρωμή του. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει κόστος 2,90€ για όλη την Ελλάδα (επιπλέον των εξόδων αποστολής).

Σημ.: Στην περίπτωση αποστολών εκτός Ελλάδος η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται και οι πληρωμές γίνονται μόνο με χρέωση κάρτας ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

2. Με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank, η οποία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Το www.lyxnoc.gr δε συμμετέχει καθόλου στη διαδικασία της OnLine πληρωμής με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Η κατάθεση μπορεί να πραγματοποιηθεί στους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 290 00 2002 003701
IBAN: GR25 0140 2900 2900 0200 2003 701

Δικαιούχος: ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Στη περίπτωση κατάθεσης θα πρέπει να αποστείλετε άμεσα το αποδεικτικό μέσω e-mail στο info@lyxnoc.gr ώστε να επαληθεύσουμε την πληρωμή σας. Με τη διαδικασία αυτή θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε άμεσα την πληρωμή σας και να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελία σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται το ίδιο ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ με το οποίο κάνατε την παραγγελία, ως αιτιολογία κατάθεσης και κατατίθεται το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας.

4. Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα